Catering aan boord AALTJE ENGELINA

Eten, drinken en services aan boord op basis van halfpension


Actief met elkaar onderweg. Gezellig samen het zeilen en reilen aan boord organiseren. Voor het eten en drinken je eigen spullen meenemen en zelf koken dat is in het beginsel het idee van het varen met elkaar.
Het kan nog steeds; gewoon je eigen spullen meebrengen en zelf koken.

Voor het geval dat u zich liever laat verwennen, bieden wij catering op basis van halfpension aan:
• Arrangement Stevenaak

Wilt u echt een een gastvrouw of gastheer zijn voor uw familie, vrienden of relaties? Dan zoekt u natuurlijk het beste uit en laat u de catering op basis van halfpension luxe verzorgen. ’s Ochtends een uitgebreid ontbijt, ’s middags een lunch met soep, salades en luxe broodjes en tussendoor een lekker bakje koffie met iets lekkers erbij..

Aan boord van de Aaltje Engelina weten we dat de maaltijden net zo belangrijk zijn als de bestemming. ’s Ochtends een uitgebreid ontbijt met diverse luxe broodsoorten, een eiergerecht en diverse vleeswaren, ’s middags een lunch met soep en luxe broodjes, een uitgebreid happy uurtje met borrelhapjes.

Half pension Stevenaak ***

Prijs p./p. *
Service Kosten **
Ontbijt
Diverse broodsoorten en broodjes, vleeswaren, kaas, ei, zoet beleg, koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk.
€ 37,50
€ 175,00
Lunch
Soep of salade, broodjes/sandwiches, melk en karnemelk.
Tussendoor
Koffie of thee met wat lekkers

Bestellen

Bij boeking van de Aaltje Engelina kunt u aangeven of u catering wenst te bestellen en maakt u alvast een keuze uit de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U ontvangt van ons een offerte voor de catering. Uiterlijk 6 weken voor afvaart ontvangen wij van u een akkoord op de uitgebrachte offerte en ontvangt u een rekening van ons. Tot een week voor afvaart kan het aantal gasten opgehoogd worden. De factuur dient uiterlijk een week voor afvaart voldaan te zijn.

Kinderen

Kinderen tot 8 jaar betalen voor de catering de halve prijs.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 6% btw (catering en niet alcoholische dranken). De vermelde prijzen voor servicekosten, eindreiniging en alcoholische dranken zijn inclusief 21% btw.

Annulering van catering en services

Indien u de bestelde catering en services wilt annuleren, brengen wij kosten in rekening:
• Na boeking 15%
• Één maand tot een week voor afvaart 30%
• Één week voor afvaart tot dag van afvaart 100%
Annulering van de catering dient altijd schriftelijk te geschieden.

Speciale wensen en gasten met een dieet

Denkt u bij uw bestelling ook aan de gasten met een dieet of allergie en geeft u ook aan of er vegetariërs onder de gasten zijn? Wij kunnen uw catering ook aanpassen naar uw biologische of ecologische wensen. Voor de aanpassingen wordt een meerprijs berekend.
Vraag naar de mogelijkheden. Vergeet u niet tijdig de dieetwensen door te geven?

Servicekosten

U betaalt per dag servicekosten, hiervan wordt de kok betaald. Prijzen voor de servicekosten vindt u bij de verschillende arrangementen.


Get in touch

Charterschip AALTJE ENGELINACatering aan boord, diverse varianten, Alle maaltijden worden volledig verzorgd door een ervaren scheepskok, voor een faire prijs. Ontbijt en lunch zijn standaard, koffie en thee en iets lekkers bij de borrel zijn inbegrepen. U kunt er sávonds er voor kiezen om ergens aan wal te gaan dineren. Twee variaties mogelijk met halfpension, afhankelijk van uw wensen.

© Stevenaak AALTJE ENGELINA 2016 - 2024
De Zwemmer 1 • 8939 CA Leeuwarden • Nederland